HOST Milano 18-22 Oktober

september 19, 2019

Det närmar sig årets höjdpunkt för Horecabranchen, HOST i Milano. Vi ska självklart dit och visa upp oss. Inte bara som en stolt medlem av Welbiltfamiljen, utan också för att visa upp våra senaste produktnyheter. Vi har de senaste två åren intensivt arbetat med att utveckla innovativa kaffemaskinslösningar. I Milano visar vi upp resultatet.

Unity 1+
En helautomatisk kaffemaskin som kombinerar filterkaffe och espresso tillsammans i ett smidigt format. Förpackad med 100% passion för kaffe och ett intuitivt användargränssnitt ger Unity en unik smakupplevelse och en perfekt balanserad kopp kaffe. Perfekt skummad mjölk med rätt temperatur värmer hjärtat. Därför har vi ägnat vi mycket tid åt att utveckla ett mjölksystem till Unity som ständigt levererar mjölkdrycker av hög kvalitet. I Unity kan du alltid förvänta dig en cappuccino eller caffé latte av högsta baristakvalitet.  

ONE
The ONE and only. ONE är en engrupps espressomaskin utrustad med toppmodern teknik som sig bör för en espressomaskin helt i proffsklass. Den bygger på CREMs erkända tekniska kunskap och expertis inom den kommersiella espressosektorn. Är du kaffeälskare och baristaamatör eller erfaren kaffemästare? ONE ger en suverän espressoupplevelse genom att introducera högpresterande funktioner och smarta lösningar, oavsett om du är hemma, på kontoret eller i ditt eget lilla café.

ThermoKinetic SERIES 
Våra välkända och pålitliga Originalbryggare har tagit ett steg längre genom en kombinerad och unik teknik för temperaturkontroll för att uppfylla de högsta standarderna för bryggkaffe enligt ECBC. Perfekt bryggtemperatur och kontakttid ger en exceptionell smak.

Ny CREM-logotyp | Crafted for every taste
Den nya CREM-logotypen innehåller den berömda triangeln med Welbilt ’W’ för att förstärka vår nya varumärkesidentitet som det senaste märket i Welbilt-familjen. Det återspeglar perfekt vårt engagemang för att ge överlägsen kaffeupplevelse till alla, överallt. Det är tänkt att effektivt fånga CREM-varumärket personlighet, viktiga fördelar och vision. Tillsammans med den nya taglinjen – Crafted for Every Taste – understryker det vårt mål att skapa kaffemaskiner som uppfyller dina dagliga krav, oavsett om det är i ett café, närbutik, en fin restaurang eller på ett kontor.

Hoppas vi ses i Milano!