Fast Food & Café 11-12 september

juli 2, 2019

Välkommen till en extra ordinär kaffeupplevelse! Kom till vår monter på Fast Food & Cafémässan i 11-12 september och låt dig inspireras av förstklassiga kaffemaskiner från vårt nya varumärke Crem och smaka på riktigt gott kaffe.

Vi bjuder inte bara på kaffe, vi visar ett urval ur vårt sortiment av kaffe- och espressomaskiner och hjälper dig välja rätt kaffelösning till olika miljöer.

Några produktnyheter har vi såklart med oss. Vi kommer visa upp  Crem ONE som är en nyutvecklad modell av manuella espressomaskiner, nya Original line Thermokinetic series som är NKI godkänd och även vår helautomatiska kaffe- och espressomaskin 
Unity 1+. Förpackad med 100% passion för kaffe och ett intuitivt användargränssnitt ger Unity en unik smakupplevelse och en perfekt balanserad kopp kaffe.

Hjärtligt välkommen till monter F:27

Hoppas vi ses