EVO MF13 VIT

september 18, 2017

Vår populära färskbryggsmaskin CQube EVO MF13 släpps nu med vit front. EVO är tillverkad i högklassiga material som visuellt ska framhäva maskinens finare kvalitéer. Materialvalen har gjorts för att tilltala alla sinnen med ett fokus på funktionalitet, hygien och hållbarhet. Med sin inbjudande design pryder maskinen sin plats och passar såväl kontor som i offentliga miljöer.


Varför EVO?
EVO har utformats för att få ut maximalt av ditt kaffe. Alla delar i bryggprocessen kan justeras individuellt till exakta specifikationer för att garantera kaffets optimala smak och arom. Resultatet blir en perfekt kopp kaffe, varje gång.

Tack vare EVOs teknik kan vi ge dig möjligheten att skapa och lagra unika recept. Med en obegränsad receptbank kan alla få sin perfekta kopp kaffe, när som helst.

Vi kallar det IN CUP QUALITY.

Garanterad kvalitet
EVO har flera certifieringar som garanterar dess kvalitet. Bland annat är EVO den första kaffemaskinen i norden som godkänts för användning  i en Svanenmärkt kaffetjänst. Dessutom har maskinen genomgått rigorösa tester hos European Coffee Brewing Centre, dessa tester omfattar de allra viktigaste aspekterna vid kaffebryggning och de möjliga felkällor som kan uppstå i bryggprocessen. Nedan ser ni flera av EVOs certifieringar och märkningar.

Energideklaration EVO
Med sin märkning på A+ för energieffektivitet skapar EVO en god kopp kaffe, värnar om miljön, och du sparar pengar.


 

Läs mer i vårt Produktblad