Coffee Queen Original byter varumärke

oktober 24, 2019

De flesta av er känner väl till våra klassiska bryggare i Coffee Queen Original serien. De har funnits med i årtionden och gjort sig kända runt om på caféer, restauranger och hotell och andra miljöer där gäster serveras en god kopp kaffe.

Som ni förmodligen också vet är Crem idag en del av familjen Welbilt och i och med detta kommer våra bryggare inom en snar framtid att byta till vårt nya varumärke Crem. Det är samma pålitliga bryggare, fast en ny logotyp på fronten. 

Att byta varumärke på vår klassiker har inte varit ett lätt beslut. Coffee Queen har en lång historia bakom sig. Men  då vi inom en snart kommer lansera våra nya serie Original ThermoKinetic från Crem så är ett byte givet.

Övergången till nya varumärket kommer ske successivt allt eftersom vi tömmer våra lager på maskinerna med gamla Coffee Queenloggan. Vi är såklart mycket stolta över nya loggan och det ger maskinen ett litet lyft.

På återhörande! vi återkommer snart med mer nyheter