EVO MF13 VIT

september 26, 2017

Vår populære ferskbryggsmaskin CQube EVO MF13 lanseres nå med hvit front. EVO er konstruert med høykvalitets materialer som visuelt er ment å framheve maskiens beste kvaliteter. Valg av materiale er gjort for å tiltale alle sinn med fokus på funksjonalitet, hygiene og holdbarhet. Med sin innbydende design pryder maskinen sin plass, og passer like godt inn på et kontor som i et publikumsrom.


Hvorfor EVO?
EVO er konstruert for optimal smak på din kaffe. Alle parameter i bryggprosessen kan justeres individuelt etter eksakte spesifikasjoner for å garantere optial smak og aroma på kaffen. Resultatet blir en perfekt kopp kaffe hver gang.

Takket være EVOs teknologi gir vi deg muligheten til å skape og lagre unike resepter. Med en ubegrenset reseptbank kan alle få sin perfekte kopp kaffe, når som helst.

Vi kaller det IN CUP QUALITY.

Garantert kvalitet
EVO er tildelt flere sertifiseringer som garanterer dens ulike kvaliteter. Blandt annet er EVO den første kaffemaskinen i norden som er godkjent for bruk i en svanemerket kaffeløsning. Dessuten er maskinen godkjent etter grundige tester hos European Coffee Brewing Centre, ECBC, bedre kjent som Norsk Kaffeinformasjon, NKI. Denne testen omfatter alle de viktigste aspektene som kreves ved brygging av filterkaffe. Nedenfor finnes en oversikt over EVOs sertifiseringer og merkinger.

Energimerking EVO
Med energimerking A+ lager EVO en god kopp kaffe samtidig som du sparer både miljøet og penger.


 

Les mer i vårt Produktblad